Psihologie

You are here:
psiholog sector 3

Psihologie

Psihologia o este o disciplină care se ocupă de studiul ştiinţific al comportamentului uman şi al proceselor mentale, cum ar fi: inteligenţa, memoria, percepţia, etc.

Serviciul de psihologie și psihoterapie oferă o gamă variată de servicii pentru sănătatea mintală și bunăstarea emoțională a pacienților. Abordarea terapeutică se concentrează pe identificarea și tratarea problemelor psihologice prin metode validate științific, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentală, terapia sistemica, terapia de cuplu sau consilierea individuală. Clinica noastră pune la dispoziție un mediu primitor și confidențial, unde pacienții pot explora diverse aspecte ale vieții lor emoționale și comportamentale, beneficiind de suportul profesional al unor psihologi și psihoterapeuți cu experiență.

Prin serviciile noastre de psihologie și psihoterapie, clienții au acces la un parcurs terapeutic personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor individuale. Fie că este vorba despre gestionarea stresului, depășirea unor traume, îmbunătățirea relațiilor interpersonale sau dezvoltarea personală, clinica noastră oferă un spațiu sigur pentru explorarea și rezolvarea acestor provocări. Având o echipă dedicată și bine pregătită, asigurăm cele mai eficiente metode de tratament, într-un cadru profesional și respectuos, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.

Servicii oferite atât individual cât şi pentru familii:

Servicii şi tarife

Psihoterapie individuală (50 min.)200 lei

Psihoterapie de cuplu (60 min.)250 lei

Psihoterapie de familie (90 min.)350 lei

Referat handicap180 lei

Referat pensie180 lei

Evaluare psihologică – 2 Teste (30 min.)80 lei

Evaluare psihologică – 4 Teste (60 min.)150 lei

Solicită programare

Completeaza campurile si te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programarii.